Tävling



(Smyckena är nickelfria. Halsbandet är gjort av glaspärlor och en bricka, halsbandet är ca 80 cm långt. Örhänget är gjort på sötvattenspärlor och en varsin bricka)


Tävlingsregler!

1. För att vara med i tävlingen ska du lägga upp ovanstående bild i ett inlägg på din blogg och tipsa om att besöka denna sida: http://www.augustikid.se/.
2. Sedan skriver du en kommentar till detta inlägg med motivering varför just du ska vinna dessa två smycken värda ca 300 kr, glöm inte att länka din bloggadress samt din mail och ditt namn.
3. Tävlingen avslutas Lördagen den 28 FEB- 09 kl 23.00, Vinnarens blogg kommer publiseras i bloggen samt kommer att få ett mail av mig som bekräftar.

Super enkelt, Lägg upp bilden, länka till www.augustikid.se, Skriv en motivering och sen kan smyckena bli dina!

Har du några frågor maila: [email protected]

Lycka till!!

Kommentarer
Postat av: josefin

Inlägget om tävlingen: http://sameoldstories.blogg.se/2009/february/love-jewelery.html#comment



Jag skulle så sjukt gärna vilja vinna.. Jag har så dåligt självförtoende och fina smycken är verkligen a girls best friend. Skulle behöva en fet spark i arslet för att börja tycka om mig själv, kanske dessa underbara smycken skulle hjälpa mig på vägen? Tusen kramar från en som VERKLIGEN vill vinna!

2009-02-14 @ 15:06:49
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: evamar

Tack för tipset. Jag har länkat i tävlingsbloggen:



http://evamar.blogg.se/2009/february/smycken-28-februari.html



Jag vill vinna för att klockan är 16.15 på Alla hjärtans dag och ingen har sagt att de älskar mig än... Ska åka och köpa lite choklad åt mig själv senare... Med tre smycken som OSAR kärlek skulle det kännas myyyyycket bättre!

2009-02-14 @ 16:16:41
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: //Linda

Jag skulle vinna dessa fina smycken åt en vän som snart kommer att bli tvillingmamma. Hon kommer antagligen att få massor av fina presenter till barnen men jag skulle vilja ge något som bara är till HENNE också! MAn blir så lätt bortglömd som mamma.

Dessa är jag säker på att hon skulle älska :)



Här har jag länkat: http://linblogg.blogspot.com/2009/02/smycken-282.html

Postat av: wirha

I finanskrisen går jag konstigt nog med på att skriva ett 40 veckorskontrakt med en ärta,

för att leva och bo i min alldeles egna lilla etta som innehåller stor utvecklingspotential - det är kärlek, en början på livslång kärlek!





länkat: 14.html" rel="nofollow">http://wirha.blogspot.com/2009/02/smycka-mig14.html

2009-02-14 @ 16:50:54
URL: http://wirha.blogspot.com/
Postat av: Laura

Jag är med!! Har länkat på min tävlingsblogg; 14.html" rel="nofollow">http://segtsomkolatavlar.blogspot.com/2009/02/tavling-28-feb14.html

I Vintermörkret behöver jag något som uppmuntrar å påminner om att det inte varar för evigt, vad är då inte bättre än smycken med kärlek som ledord å påminnelse om sommarförälskelse å värme:-)



2009-02-14 @ 20:24:00
URL: http://segtsomkola.blogspot.com
Postat av: Malin

Nykär utan blogg...ett hopp om att vinna dessa smycken skulle vara helt underbart.Utan blogg kanske ingen vinst, men kärleken hägrar, strålanden smycken dessa är att få använda dessa smycken på mitt hjärtas bultande slag.

2009-02-14 @ 21:31:28
Postat av: linda

jag vill vara med. har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2009/february/smycken.html



jag vill vinna smyckena till mig själv. skulle vara en perfekt present nu när förlovningen väntar innom kort

2009-02-15 @ 09:19:22
URL: http://tavlingstipsarna.blogg.se/
Postat av: *Camilla*

Jag är absolut med :)

Här är länken :

http://olikabloggtavlingar.blogg.se/2009/february/tavling-smycken-3.html



Jag skulle så himla gärna vilja vinna.

För jag verkligen älskar smycken <3

2009-02-15 @ 09:53:27
URL: http://olikabloggtavlingar.blogg.se/
Postat av: Annie

Hejsan!



Nu har jag gjort ett inlägg om tävlingen - http://anniealma.blogg.se/2009/february/jag-ar-med-o-tavlar-ar-du-1.html



Oj, det här med att motivera varför jag ska vinna - är så kass på det. Inte är det för att jag har dåligt själv förtroende o inte är det för att min vän snart ska ha barn. Det kanske är för att jag helt enkelt gillar smycken, men är dålig på att hitta saker som passar mig? Vad vet jag, vill gärna ha smyckena för jag tror att dom passar mig o det var länge sedan jag köpte något så fint åt mig själv. : )

Var det så att du ville ha mitt livs historia så kan jag ge dig den med, men inte här, kan mejla den vid önskemål. Haha, skämtosido.. Men du ville ha min mejl - [email protected]

O än så länge är jag väll den ändå som lämnat den så kanske kan detta gå vägen! :P Ha det bäst!

2009-02-15 @ 11:13:09
URL: http://anniealma.blogg.se/
Postat av: Zarah

Jag vill hemskt gärna vara med och tävla!

Länken finns <a href="http://godisbloggerier.blogspot.com/2009/02/affirmation.html">här</a> och svaret på varför just jag förtjänar att vinna det vackra smyckessetet är:

Jag hade en liknande bricka kring halsen förrut. Bara en bricka, med min mans namn. Tyvärr hände det en liten olycka och halsbandet gick hädan. :(



Sedan dess har jag letat efter en ersättare till det - så att jag slipper treva runt halsen och hitta... inget.



Det vore ju inte dumt med detta vackra halsband, och dess påminnelse om att fokusera på kärleken - särskilt inte med tanke på att det finns örhängen till!

:)

2009-02-15 @ 14:01:32
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag är med och tävlar och har länkat på min tävlingsblogg



http://molnboanna.blogg.se/2009/february/smycken-5.html



Jag vill vinna för att de här smyckena var otroligt fina och jag älskar smycken.

2009-02-15 @ 14:49:00
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Jenny

jag vill vinna för att jag tycker smyckena var superfina. vill dessutom ha lite silvriga smycken eftersom alla mina är guldiga :)

http://zipzo.blogg.se/2009/february/entry-30303958.html#comment

2009-02-15 @ 18:05:26
URL: http://zipzo.blogg.se/
Postat av: nadja granlund

hejsan!

Jag vill vara med och tävla. jag tycker smyckerna är enormt fina och jag älskar när dom matchar varandra och när halsbandet är långt,

Nu håller jag tummarna!

Ha en bra dag! <3

2009-02-15 @ 20:50:00
URL: http://nadjagranlund.blogg.se/love
Postat av: Lollo

Jag vill vara med och tävla om de här fina smyckena för att jag tyckte dem var väldigt snygga och kärlek som det står på dem är ett fint och starkt ord som jag gillar grymt mkt :)



Mail; [email protected]

Länkat; http://lollo08.blogg.se/2009/february/tavling.html



Ha en härlig måndag! (a)

2009-02-16 @ 15:39:58
URL: http://lollo08.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej hej!

Självklart vill jag vara med otävla :) Superfina smycken, mitt inlägg hittar du här http://ndail.blogg.se/2009/february/tavling-hos-augustikid.html





Jag vill vinna för jag har blivit helt förälskad, speciellt i halsbandet, och som student har jag inte råd att unna mig sånna här saker, så jag hoppas på turen i denna tävling istället :)

2009-02-16 @ 19:31:28
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Deniesé

Jag är gärna med och tävlar om dessa sjukt söta smycken för de är otroligt fina och det står KÄRLEK på! Ett starkt och vackert ord som kan påminna oss om att sprida lite mer kärlek i vardagen! Dessutom har jag alltid velat ha sådana smycken men aldrig funnit dem, så det vore ju kul om man kunde vinna här :) Hoppas på det bästa!

Länkat till min blogg:http://liketolive.blogg.se/2009/february/tavla-hos-augustikid.html



Hoppas du får en underbar dag!

2009-02-17 @ 09:50:59
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: Sofie Lundström

Jag deltar gärna i tävlingen, och hoppas så klart på vinst.. Är usel på att handla smycken åt mig själv, och har inte särskilt många. Älskar snygga unika smycken, som inte så många andra har. Eftersom jag bor på lilla Åland så är inte utbudet stort, och det betyder att köper man nåt snyggt här så ser man garanterat minst fem personer till som har lika.. lite slött tycker jag. Så vinner jag lovar jag att sprida reklam om smyckena!!

2009-02-17 @ 18:46:40
URL: http://hemmaiskogen.blogspot.com
Postat av: Emma K

http://emmakohler.blogg.se/2009/february/tavlingsgalen.html



Jag skulle vilja vinna av flera anledningar, dels för att jag sällan vinner och dina smycken var super fina! Vinner jag kan jag stolt visa att kärlek är det som betyder mest i världen! Jag gör själv egna smycken (www.emmak.se) och uppskattar därför själv handgjorda smycken mycket!

2009-02-18 @ 13:02:33
URL: http://emmakohler.blogg.se/
Postat av: Fanny

http://fannybillefalt.blogg.se/2009/february/tavling-1.html



Jag skulle vilja vinna för att smyckena är jätte fina! Jag tycker om när halsband är långa och sen har ett litet smycke längst ner som på ditt halsband.



Ha det bra!

2009-02-19 @ 14:48:05
URL: http://fannybillefalt.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag skulle vilja vinna dessa alldeles underbara smycken. Och varför ska just jag vinna? Jag har precis fått veta att mitt jobb ska slå igen, så kanske har 3 arbetsdagar kvar, och för vilka pengar ska jag ha råd att inhandla mig nya smycken framåt våren och sommaren? Mitt smyckeförråd är förövrigt väldigt fattigt, så behöver verkligen förstärkning.. Och vad vore bättre än ett handgjort smycke?

Jag skulle blir otroligt glad och tacksam om jag vann..

/ en snart arbetslös bloggare ;)

2009-02-19 @ 23:18:29
URL: http://eeve.blogg.se/
Postat av: Fröken Eko

Hej!



Vill också vara med!



1. Skrev inget inlägg, men jag bildlänkade i högerspalten + la in en text med länk till augustikid.se. Länkarna kommer att ligga uppe tills tävlingen är avslutad. Hoppas det är OK att göra så också!?

2. Jag tycker att jag borde vinna dessa smycken för att de är så fina! :D Jag använder inte smycken särskilt ofta, mest till fest eller likn. Eftersom smyckena åker fram bara till speciella tillfällen vill jag ju att det ska vara speciella smycken också! Tycker inte om att ha "sånt som alla andra har", utan använder hellre mer personliga och handgjorda smycken, så dessa skulle ju passa perfekt i min (lilla) samling! :)



Häls. F

2009-02-24 @ 13:59:22
URL: http://frokeneko.bloggspot.com
Postat av: Elis

Jag vill vinna för jag har blivit helt förälskad, speciellt i halsbandet, jag tycker om när halsband är långa och sen har ett litet smycke längst ner som på ditt halsband. Jag är arbetslös och har inte råd att lyxa mig till mig, så jag hoppas på turen i denna tävling, för att smyckena är jätte fina! Jag tycker om när halsband är långa och sen har ett litet smycke längst ner som på ditt halsband.



Jag älskar din hemsida!

2009-02-24 @ 19:09:15
URL: http://klickiklick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0